Oldalak

2010. október 3., vasárnap

Balance Fitness TRX Suspension Training

Egyszerűség, funkcionalitás, használhatóság...ezek a jelzők jól tükrözik a TRX-et, melyek a TE fejlődésed záloga is, hiszen 2009-ben az USA-ban az év funkcionális eszközévé választott TRX valóban segíthet neked, hogy elérd a hőn áhított külsőt,legyél fiatal, idős, bármilyen testfelépítéssel,edzett vagy edzetlen, legyen célod bármiű (csak legyen!)
Tökéletesen megfelelő lesz számodra ez az edzésforma. Ha ehhez még hozzátesszük a csoportos edzés minden előnyét és élményét, már a jó úton is jársz! A TRX lehetővé teszi az  egész tested szimmetrikus, jól összehangolt edzését, valamint kiemelt     
                                                    helyen lehet vele fejleszteni a legfontosabb területeket mindenki 
                                                    számára.
                                       
                  


(Gondolok itt például a törzs izmaira, melyeket a legtöbben teljesen elhanyagolnak, pedig nem csak a sérülés megelőzésben és a testünk  mindennapi mozgatásában van hatalmas szerepe, hanem sokaknál ennek a területnek a fejlesztésében rejlik az egész test fejlődésének a kulcsa is.


Hiszen mindig annyira vagy erős, amennyire a leggyengébb pontod engedi.)Próbáld ki Pécsett először a TRX fantasztikus hatását, a többi csúcsszuper órákkal együtt!!
Várunk családias környezetben a Balanceben..ahol a test és a lélek egyensúlyban van :)
.
Részletes program:  www.balancefitness.hu 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése